2009. október 26., hétfő

TRON

2010-ben jelenik meg a mozikban a TRON Legacy, az 1982-es TRON remaik-je. Hangulatcsinálónak bemutatták a Light Cycle-t, amit ki más tervezhetett volna, mint Daniel Simon. Én erre a formára adnék egy nagy 5-öst a srácnak! Sokan próbálkoztak már kétkerekű lefedésével, de ilyen jól sikerült darabot még nem láttam. Persze ne firtassuk a műszaki megoldásokat, ez nem erről szól, de a vezető és a motor kapcsolata elég konkrét és nagyszerűen gondolta tovább a 82-es butácska, ám akkoriban innovatív formát. A fények pedig ultra durvák!
http://en.wikipedia.org/wiki/Tron_Legacy
itt pedig elcsíphetsz néhány finom sketchet is!:)
 http://www.youtube.com/watch?v=lrew4XtbjrU&feature=related
 



1 megjegyzés:

peti írta...

a trailer elég jelentős része a film látványvilágáról szól, így lehet látni a gépeket működés közben! A műszaki megoldásokat nem hiszem, hogy egyáltalán érdemes felvetni, a felszállási metódus után úgy érzem végleg nem kérdés, hogy miért...

http://www.youtube.com/watch?v=kxolhNz6n4o

Simmons munkáiban mindig is nagyon komoly szerepe volt a részletek precíz kidolgozásának, ezek varázsoltak mindig életet a terveibe (illetve, hogy a leg lehetetlenebb gépét is egy teljesen reálisnak tűnő sztoriba burkolja). Szerintem ebben a koncepcióban a "mókusvakító" fények elveszik a fókuszt ezekről a finomságokról. Ez persze csak egy személyes meglátás, persze meg kell hagyni valóban ütősen néz ki és figyelemfelkeltő!